Over ons

Vacature voorzitter

 

Eric Leltz

Eric Leltz: secretaris. Was adviseur in de gezondheidszorg, directeur in het hoger onderwijs, fractievoorzitter GroenLinks in de lokale politiek. Is auteur van het boek ‘Organisaties in Transitie’.

eric@soulsound.nl

 

Frank Pisart

Frank Pisart: penningmeester. Ruime ervaring in de financiële sector. Diverse bestuursfuncties bij instellingen met een cultureel- of sociaal doel. Bestuurlid van het Noordbrabants Genootschap. Uitgebreid netwerk in Brabant: bedrijfsleven, cultuur, kunst, goede doelen. Altijd op zoek naar verbinding.

frank.pisart@home.nl

Ina Koomen

Ina Koomen : algemeen bestuurslid. Ik ben sinds 2003 werkzaam bij de Maatschappelijke Opvang als maatschappelijk werker. Ik houd me voornamelijk bezig met de problematieken huiselijk geweld, mensenhandel, prostitutie en loverboys. Ik vind het belangrijk dat vrouwen die slachtoffer zijn geworden weer hun kracht vinden, opnieuw ontdekken waar ze goed in zijn en waar ze gelukkig van worden en daardoor verder kunnen met hun leven.

i.koomen@modenbosch.nl

Monique Bredeveld

Monique Bredeveld, algemeen bestuurslid. Monique heeft een financiële achtergrond. De reden dat zij in 1994 werd gevraagd als penningmeester bij vrouwenopvang de Tunnel. En na 25 jaar nog steeds door het Steunfondsvrouwen073 betrokken bij vrouwen in duwtje in de rug geven.

Na 4,5 jaar Bossche Kleding- en Speelgoedbank, waar zij voorzitter was, drijft Monique nu samen met haar compagnon Lonneke Voets de sociale onderneming BOEL bazaar aan de Hinthamereinde in Den Bosch, waar ook een aantal deelnemers van Stichting Steunfondsvrouwen073 een mooi markt- of maakplek hebben.

Brevit073@gmail.com

Anske Heerkens

In memoriam Anske Heerkens: oud-voorzitter. In juli 2017 is Anske overleden.

Sociaal pedagoog, was werkzaam als emancipatiebeleidsmedewerker bij een tweetal gemeenten; werd daarna zelfstandig ondernemer en zat van 2010 tot eind 2014 in de gemeenteraad van ’s-Hertogenbosch voor GroenLinks.

 

 

 

Zo begon het in 2015 met een artikel in de Bossche Omroep.