Over ons

Anske Heerkens

 

In memoriam Anske Heerkens: oud-voorzitter. In juli 2017 is Anske overleden.

Sociaal pedagoog, was werkzaam als emancipatiebeleidsmedewerker bij een tweetal gemeenten; werd daarna zelfstandig ondernemer en zat van 2010 tot eind 2014 in de gemeenteraad van ’s-Hertogenbosch voor GroenLinks.

Eric Leltz

 

Eric Leltz: secretaris. Was adviseur in de gezondheidszorg, directeur in het hoger onderwijs, fractievoorzitter GroenLinks in de lokale politiek. Is nu docent en auditor bij Hogeschool Utrecht en auteur van het boek ‘Organisaties in Transitie’.

 

eric.leltz@hu.nl

Frank Pisart

 

Frank Pisart: penningmeester. Ruime ervaring in de financiële sector. Diverse bestuursfuncties bij instellingen met een cultureel- of sociaal doel. Bestuurlid van het Noordbrabants Genootschap. Uitgebreid netwerk in Brabant: bedrijfsleven, cultuur, kunst, goede doelen. Altijd op zoek naar verbinding.

 

frank.pisart@home.nl

Ina Koomen

 

Ina Koomen : algemeen bestuurslid. Ik ben sinds 2003 werkzaam bij de Maatschappelijke Opvang als maatschappelijk werker. Ik houd me voornamelijk bezig met de problematieken huiselijk geweld, mensenhandel, prostitutie en loverboys. Ik vind het belangrijk dat vrouwen die slachtoffer zijn geworden weer hun kracht vinden, opnieuw ontdekken waar ze goed in zijn en waar ze gelukkig van worden en daardoor verder kunnen met hun leven.

 

i.koomen@modenbosch.nl

Monique Bredeveld

 

Monique Bredeveld: voorzitter. Afkomstig uit de financiële wereld, is sinds 1993 woonachtig in Rosmalen en is Voorzitter van de Stichting Kledingbank ’s-Hertogenbosch en omstreken. Voorheen was zij onder andere lid Raad van Toezicht MO Den Bosch én bestuurs- en fractieplus lid bij GroenLinks Den Bosch.

 

brevit073@gmail.com